Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ:Συνεχίζουν τον αγώνα τους με άλλες μορφές

Τη συντεταγμένη αποχώρησή τους από τα μπλόκα και τη συνέχιση του δίκαιου αγώνα τους με άλλες μορφές αποφάσισαν οι μικρομεσαίοι αγρότες στις χτεσινές συνελεύσεις και συσκέψεις, που πραγματοποίησαν μετά από κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.
Στη σύσκεψη που έγινε στη Νίκαια αποφασίστηκε η αποχώρηση των αγροτών και των τρακτέρ να γίνει
σήμερα Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι.
Συνέχεια με συλλαλητήρια, Κιλελέρ και κατά τόπους παρεμβάσεις
Παράλληλα, οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι έχουν αποφασίσει να δώσουν συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους, συμμετέχοντας στα συλλαλητήρια που διοργανώνουν την επόμενη βδομάδα, στις 21, 22 και 23 Φλεβάρη, εργατικά σωματεία, ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα σε μια σειρά πόλεις σε όλη τη χώρα. Επίσης, η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποφάσισε να τιμήσει με συγκέντρωση στις 19 Μάρτη την επέτειο του Κιλελέρ, προσθέτοντας έναν ακόμα σταθμό στον αγώνα που συνεχίζουν να δίνουν οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι για την επιβίωσή τους.
Ταυτόχρονα, οι συνελεύσεις που έγιναν στα μπλόκα και οι κατά τόπους αγροτικοί σύλλογοι σχεδιάζουν το πρόγραμμα δράσης τους για τις επόμενες μέρες.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αγροτικός Σύλλογος Πλατάνου Αμαρίου οργανώνει σήμερα Παρασκευή παράσταση διαμαρτυρίας στο ΚΕΑΟ στο Ρέθυμνο.