Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΣΕΒΕ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ

«Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουμε από τη μέση. Παλεύουμε να κρατήσουμε τη δουλειά μας». Αυτή είναι η απάντηση της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ στις πρόσφατες δηλώσεις του διοικητή του ΟΑΕΕ, σύμφωνα με τις οποίες πρότεινε
στους αυτοαπασχολούμενους που δεν μπορούν να πληρώσουν, να πάρουν τις οικογένειές τους και να πάνε στη Βουλγαρία.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Μετά τα μεγάλα λόγια στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για "δίκαιη" ανάπτυξη και σωτηρία, ήρθε η"ανώμαλη" προσγείωση.
Ο διορισμένος από την κυβέρνηση διοικητής του ΟΑΕΕ πρότεινε στους αυτοαπασχολούμενους που δεν μπορούν να πληρώσουν, να πάρουν τις οικογένειές τους και να πάνε στη Βουλγαρία!
Τα έχουμε ξανακούσει. Υπουργός της προηγούμενης συγκυβέρνησης δήλωνε: Όσοι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να πληρώσουν να κλείσουν! Η ξετσιπωσιά, όταν υπηρετείς τα μονοπώλια, δεν έχει χρώμα.
Ίδια είναι! Είτε μπλε είτε πράσινη είτε ροζ. Σήμερα οι "δημοκράτες σοσιαλιστές", όπως και χτες οι "φιλελεύθεροι", μας απειλούν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς και κλείσιμο για να μας ξεζουμίσουν παίρνοντάς μας και το τελευταίο ευρώ.
Ας βγάλουν οι αυτοαπασχολούμενοι τα συμπεράσματά τους. Ένα όμως είναι βέβαιο. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να φύγουμε από τη μέση. Παλεύουμε να κρατήσουμε τη δουλειά μας. Μένουμε εδώ και παλεύουμε μέσα από τα σωματεία μας για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Αυτή η πολιτική δεν διορθώνεται, δεν φτιασιδώνεται. Ανατρέπεται. Όλοι στους δρόμους του αγώνα».