Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Να μην πέσει κανείς συνάδελφος σε αυτήν την παγίδα.Άρχισαν τα όργανα-Δωρεάν διαδρομές με το uber TAXI 12 με 15 Φεβρουαρίου

Συνεχίζει με διάφορα τερτίπια η εφαρμογή Uber την προσέλκυση πελατείας και το «ψάρεμα» συναδέλφων.Συνάδελφοι μην υποκύψετε στα σημερινά διλήμματα και προσφορές, αφού αυτά που σου προσφέρουν σήμερα θα στα πάρουν αύριο στο πενταπλάσιο χωρίς να μπορείς πλέον να κάνεις πίσω και θα είσαι ο οδηγός των
500 ευρώ σε 12ωρη βάση.Ας δούμε το νέο διαφημιστικό κολπάκι. Και βέβαια δεν μπορεί να μείνει πίσω και η taxibeat σε αυτόν τον ανταγωνισμό των ομίλων που οι μόνοι χαμένοι θα είμαστε εμείς.
Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2015 – Με αφορμή την Τσικνοπέμπτη, αλλά και ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου και των Αποκριών, οι Αθηναίοι έχουν πολλούς λόγους για να γιορτάσουν! HUber λατρεύει την Αθήνα και μέσα σε αυτό το εορταστικό πνεύμα, από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου (στις 8:00 π.μ.) έως την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου (στις 23:59), η εταιρεία προσφέρει σε όλους, παλιούς και νέους χρήστες της εφαρμογής, δωρεάν διαδρομές με uber TAXI!

Από τον Δεκέμβριο που η Uber ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Αθήνα, χιλιάδες Έλληνες χρήστες εγκατέστησαν και χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Ανταποδίδοντας αυτή την καταπληκτική υποστήριξη, και αγάπη που έδειξαν οι Αθηναίοι επιβάτες, η εταιρεία προσφέρει όλες τις διαδρομές μεuber TAXI δωρεάν από οπουδήποτε στην Αθήνα προς οποιοδήποτε προορισμό στην πόλη. Μετακινηθείτε όπου θέλετε με ασφάλεια και αξιοπιστία, καλώντας uber TAXI μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το να επιστρέφεις σπίτι ασφαλής μετά τις εορταστικές εξόδους γίνεται εύκολο με την Uber. Ο κάθε επιβάτης έχει τη δυνατότητα να δει τη φωτογραφία, το όνομα του οδηγού και τον αριθμό κυκλοφορίας του Ταξί, ενώ μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του σε πραγματικό χρόνο καθώς πλησιάζει για να τον παραλάβει. Επιπλέον, ο επιβάτης έχει πρόσβαση στο GPS με διαδραστικό χάρτη, τον οποίο μπορεί να μοιραστεί με τους φίλους του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Έτσι, θα μπορούν κι αυτοί να παρακολουθούν ζωντανά τη διαδρομή και να επιβεβαιώσουν ότι φτάνει με ασφάλεια στον προορισμό του.

Πώς λειτουργεί;

  1. Δεν χρειάζεται να εισάγετε κάποιον κωδικό για τις δωρεάν διαδρομές. Αν δεν είστε ήδη χρήστης της εφαρμογής, μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω iOS, GooglePlay ή Androidappstore ή μπαίνοντας στο www.uber.com.
  2. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας (εγγραφή), συνδεθείτε και πλέον είστε έτοιμοι να κάνετε τις 10 δωρεάν διαδρομές (αξίας έως 20€ η κάθε μία) από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που η διαδρομή σας κοστίσει πάνω από 20€, στην κάρτα σας θα χρεωθεί μόνο η διαφορά.
  3. Χρησιμοποιήστε τις δωρεάν διαδρομές σας για να διασκεδάσετε την Τσικνοπέμπτη με τους φίλους σας ή για να πάτε σε ένα ρομαντικό δείπνο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αφήστε την Uber να πληρώσει τη διαδρομή του ταξί.

Το uber TAXI προσφέρει την πλατφόρμα και την τεχνολογία της Uber, στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και δίνει περισσότερες επιλογές, τόσο στους επιβάτες όσο και στους οδηγούς στην Αθήνα. Με τις μεταφορές να κινούνται προς ένα ασφαλές σύστημα με πληρωμές χωρίς μετρητά, το uber TAXI προσφέρει στους επαγγελματίες οδηγούς ταξί περισσότερες διαδρομές και λιγότερο χρόνο αναμονής, ενώ αυξάνει την αποτελεσματικότητα και το εισόδημά τους

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

"Μονομαχία" Taxibeat και Uber και στον Άγιο Βαλεντίνο


Αύριο είναι η γιορτή των ερωτευμένων και οι εφαρμογές Taxibeat και Uber, οι οποίες ανταγωνίζονται μεταξύ τους στην περιοχή της Αθήνας, το γιορτάζουν με ειδικά δώρα προς τους χρήστες τους.
Από το μεσημέρι της Παρασκευής και για λίγες ώρες, μπορείς να ανοίξεις το Taxibeat app και να ζητήσεις ένα ή περισσότερα DUO Valentine’s pack. Οι Boxi οδηγοί της εφαρμογής  θα το φέρουν στην πόρτα σου και θα φτιάξουν τη διάθεση, σε σένα και στο άλλο σου μισό. Η συσκευασία περιλαμβάνει παιχνιδιάρικες εκπλήξεις DUO για σένα και το ταίρι σου, σαμπάνια για δύο και καρδούλες σοκολάτας για τη γλύκα. Πάτα το κουμπί ‘DUO Pack’ στην οθόνη σου. Με ένα άγγιγμα μπορείς να παραγγείλεις και να λάβεις μέσα σε λίγη ώρα το πακέτο για να το… απολαύσεις σήμερα-αύριο ή να το δώσεις σε κάποιον από την παρέα σου. Θα το δοκιμάσεις; Οι Boxi οδηγοί θα εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες με σειρά προτεραιότητας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για να λάβεις ένα Valentine’s Pack στο χώρο σου χρειάζεσαι μόλις 5 ευρώ, ανεξάρτητα από την απόσταση, με αποστολή εντός Αττικής πάντα. Η πληρωμή γίνεται με μετρητά στον οδηγό.
Duo-Valentines_702
Από την άλλη, την Παρασκευή και 13 Φεβρουαρίου από τις 17.00 ως τις 19.00 τα uberTAXI θα παραδίδουν εορταστικά πακέτα Love Me Tender, μέσα στα οποία περιέχονται όλα τα απαραίτητα συστατικά για να δημιουργήσετε 2 εορταστικά cocktail για εσάς και τον αγαπημένο σας (ή για όποιον άλλο με τον οποίο θέλετε να μοιραστείτε την αγάπη). Τα cocktails κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και προσφέρονται σε ερωτευμένους (και μη) σε συνεργασία με την DrinkWorks.
uber_702
Το πακέτο περιλαμβάνει: ένα μπουκάλι Martini Prosecco, σιρόπι φρούτων του πάθους, δύο ποτήρια σαμπάνιας, μεζούρα, αναδευτήρες και, φυσικά, την αυθεντική συνταγή. Ανοίξτε την εφαρμογή, πατήστε ένα κουμπί και σε λίγη ώρα παραλάβετε το δωρεάν πακέτο.
Πηγή: Startupper.gr